Πολιτική Απορρήτου

Το κείμενο αυτό εξηγεί με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε. Σκοπός του είναι να βοηθήσει να ενημερωθείτε και να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να μοιράζεστε μαζί μας και με ποιο τρόπο.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η ατομική επιχείρηση “Διαλεχτή Καραμπουναρλή” [εφεξής «Εταιρεία» ή «εμείς»] που βρίσκεται στην οδό Ι. Μανδαλίδου 39, στο Διδυμότειχο, είναι σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της “dialehti.com”. 

Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε

Στο πλαίσιο της παροχής των Υπηρεσιών μας, ενδέχεται να συλλέξουμε και επεξεργαστούμε περαιτέρω τα ακόλουθα προσωπικά σας δεδομένα, ανάλογα με τις λειτουργικότητες που χρησιμοποιείτε:

 • Στοιχεία ταυτοποίησης, όπως ονοματεπώνυμο, username εγγεγραμμένου χρήστη, κωδικός και ημερομηνία εγγραφής, εφόσον συνδεθείτε με το λογαριασμό που διαθέτετε.
 • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου.
 • Επιπλέον στοιχεία, όπως προϊόντα καλαθιού, αριθμός και ημερομηνία παραγγελίας, κατάσταση παράδοσης, ποσό παραγγελίας και μεταφορικών εξόδων, πληροφορίες που αφορούν τυχόν ακύρωση, αλλαγή ή επιστροφή παραγγελίας, ΙΒΑΝ και ονοματεπώνυμο δικαιούχου τραπεζικού λογαριασμού (συμπεριλαμβανομένου τυχόν σχετικού αποδεικτικού), ονοματεπώνυμο κατόχου, ημερομηνία λήξης και ψευδωνυμοποιημένος αριθμός τραπεζικής κάρτας (με τη μορφή 123456ΧΧΧΧΧ7899).
 • Δεν έχουμε πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας, καθώς εφαρμόζουμε τα ισχυρά πρότυπα ασφαλείας και κρυπτογράφησης του PCI (Payment Card Industry).
 • Στοιχεία που λαμβάνουμε όταν μας λέτε τη γνώμη σας για τις Υπηρεσίες μας, όπως σχόλια, αξιολογήσεις προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων τυχόν φωτογραφιών και αριθμού παραγγελίας που μας στέλνετε), έρευνες ικανοποίησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε αυτές, καθώς και παρατηρήσεις ή προτάσεις σας για να γινόμαστε καλύτεροι.
 • Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360 Analytics, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων www.bestprice.gr, στην οποία συμμετέχει. Το BestPrice Analytics 360 επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την κίνηση των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing. Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice.gr, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.gr. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ.) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας. Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας. Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ.
 • Στοιχεία ελεύθερου κειμένου και τυχόν αναφορά σε εταιρία, που λαμβάνουμε στο πλαίσιο υποβολής από εσάς ερώτησης μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας του dialehti.com.
 • Πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω εργαλείων όπως τα cookies και με χρήση του τοπικού χώρου αποθήκευσης, όπως τις αναζητήσεις σας στο dialehti.com με τυχόν φίλτρα ή άλλες επιλογές ταξινόμησης /σύγκρισης, τα προϊόντα που προβάλλετε, τα στοιχεία των αγορών που πραγματοποιείτε, τη διάδρασή σας με τις Υπηρεσίες και τις λειτουργικότητες της ιστοσελίδας μας, τη μετάβασή σας σε ιστοσελίδα συνεργαζόμενου καταστήματος, τις αγορές που πραγματοποιείτε στις ιστοσελίδες ορισμένων συνεργαζόμενων καταστημάτων, τεχνικά ζητήματα σφαλμάτων και ασφάλειας της πλοήγησης και των συναλλαγών, τη διεύθυνση IP, τον τύπο και τον κατασκευαστή της συσκευής σας, τον τύπο του browser, τον τύπο και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος ή της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε, την προσέλευσή σας στο dialehti.com από άλλη ιστοσελίδα, καθώς και άλλες στατιστικές πληροφορίες γενικά για τους χρήστες μας.
 • Ηχογράφηση φωνής, σε περιορισμένες περιπτώσεις, όταν καλείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης χρηστών μας.

Γιατί τα συλλέγουμε

Tα παραπάνω προσωπικά δεδομένα γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των παρακάτω σκοπών και σύμφωνα με τις ακόλουθες νόμιμες βάσεις:

Σύμβαση

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για να μπορέσει να σας προσφέρει τις Υπηρεσίες που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε, όπως η εγγραφή νέου μέλους και η διαχείριση λογαριασμού, η διαχείριση των επιλογών σας, η υποβολή και διαχείριση ερωτημάτων, κριτικών και σχολίων μέσω της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ειδικών ηλεκτρονικών φορμών επικοινωνίας, η εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αλλαγών/επιστροφών, η ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσω Facebook Messenger εφόσον το επιλέξετε ρητά, καθώς και η παροχή τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης των χρηστών μας.

Έννομο Συμφέρον

Αποτελεί έννομο συμφέρον της Εταιρείας να πραγματοποιεί ελέγχους για την αποτροπή απάτης κατά των συναλλαγών ή κακόβουλης χρήσης των Υπηρεσιών μας, καθώς και για την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια των συστημάτων της, να αποστέλλει έρευνες ικανοποίησης και άλλη γενική ή προσωποποιημένη προωθητική επικοινωνία στους χρήστες της, να επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των εγγεγραμμένων χρηστών (πχ προκειμένου να υποβάλλουν σχόλια και αξιολογήσεις που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα), να αναλύει τις καταναλωτικές τάσεις και το προφίλ των χρηστών της για σκοπούς εσωτερικής έρευνας και ανάπτυξης και να απευθύνει προτάσεις για υποβολή απάντησης σε ερώτημα άλλου χρήστη ή κριτικής προϊόντων, σε συγκεκριμένους χρήστες της.

Νομική Υποχρέωση

Η Εταιρία είναι υποχρεωμένη από τη νομοθεσία να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για την καταπολέμηση συγκεκριμένων περιστατικών που αφορούν ιδίως αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας και που κρίνονται ύποπτα για απάτη, μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή κλοπή τραπεζικής κάρτας κλπ. Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι από τη νομοθεσία να διαχειριζόμαστε και να απαντούμε στα αιτήματά σας που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δημοσιοποιημένα Δεδομένα

Μέσω χρήσης των λειτουργιών της υποβολής αξιολογήσεων, απάντησης σε ερωτήματα άλλων χρηστών κ.λπ., κάθε χρήστης αναγνωρίζει ότι οι πληροφορίες που δίνει και οι οποίες μπορεί να αποκαλύπτουν προσωπικές του προτιμήσεις, συνήθειες ή ακόμη και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υγείας, προδήλως δημοσιοποιούνται από τον ίδιο για τον σκοπό αυτό. Συνεπώς, η Εταιρεία, βασιζόμενη σε αυτή την οικειοθελή πράξη δημοσιοποίησης εκ μέρους των χρηστών, επεξεργάζεται τα εν λόγω στοιχεία για τους ανωτέρω σκοπούς.

Στοιχεία λογαριασμού

Δε χρειάζεται να έχετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσεις τις Υπηρεσίες μας, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό προκειμένου να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας ή για να γράψετε μια αξιολόγηση προϊόντος. Αν επιλέξετε να δημιουργήσετε λογαριασμό, θα σας ζητήσουμε το email σας και ένα όνομα χρήστη (username). Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας λογαριασμό κάποιου τρίτου παρόχου (π χ. Facebook), οπότε και θα χρησιμοποιηθεί το αντίστοιχο username, τυχόν e-mail και λοιπά στοιχεία σύνδεσης, όπως φωτογραφία προφίλ. Το username θα εμφανίζεται σε όλη τη δημόσια δραστηριότητά σας, όπως οι συζητήσεις και οι αξιολογήσεις προϊόντων και συνεργαζόμενων καταστημάτων. Θα χρησιμοποιούμε το email σας για να επικοινωνούμε μαζί σας και για να λαμβάνεις περιορισμένες ειδοποιήσεις από το dialehti.com. μπορείτε να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις θα λαμβάνεις χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε μαζί μας στοιχεία όπως το φύλο και η ηλικία σας, για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε.

Δημόσιες Πληροφορίες

Εάν θελήσετε, μπορείτε να δημοσιεύσετε υλικό στο dialehti.com, είτε με τη μορφή προϊόντος, είτε με τη μορφή συζήτησης. Σε κάθε περίπτωση, το περιεχόμενο αυτό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους επισκέπτες του dialehti.com, καθώς και στους επισκέπτες συνεργαζόμενων καταστημάτων που ενσωματώνουν περιεχόμενο από το dialehti.com και θα εμφανίζεται μαζί με το όνομα χρήστη (username) που έχετε επιλέξει.

Τοποθεσία

Μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε μαζί μας μια διεύθυνση/περιοχή προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τις αγορές σας, υπολογίζοντας για παράδειγμα το κόστος μεταφορικών. Η διεύθυνση/περιοχή αυτή χρειάζεται να είναι ακριβής, καθώς είναι απαραίτητη για την παράδοση της παραγγελίας σας που διαχειριζόμαστε.

Επίσης, εφόσον έχετε επιτρέψει στο browser ή στη συσκευή σας να μας γνωστοποιήσει με αυτοματοποιημένο τρόπο την ακριβή τοποθεσία σας, θα χρησιμοποιήσουμε την τοποθεσία αυτή για να σας προβάλουμε καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης και ιδίως ακριβή αποτελέσματα στο φίλτρο «απόσταση» καταστήματος, ακριβή υπολογισμό τελικής τιμής συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφορικών και αντικαταβολής, εγγύτητα καταστημάτων από την περιοχή σας ή για να σας βοηθήσουμε να αποθηκεύσετε γενικά κάποια διεύθυνση στο προφίλ σας.

Αποθήκευση προϊόντων και αγορών

Εφόσον το επιλέξετε, μπορείτε να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σας προϊόντα ή τις αγορές σας σε συνεργαζόμενο κατάστημα, στο λογαριασμό σας. Μπορεί να σας ζητήσουμε μέσω email να γράψετε μια αξιολόγηση για κάποιο από τα προϊόντα που έχετε, ή να σας στείλουμε ειδοποιήσεις για αλλαγές (πχ πτώση τιμής) στα προϊόντα που έχετε δηλώσει ότι σας ενδιαφέρουν. μπορείτε να διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας ή τις αποθηκευμένες παραγγελίες σας και να επιλέξετε τις ειδοποιήσεις που θα λαμβάνετε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Αποθήκευση στοιχείων αποστολής / πληρωμής

Τα στοιχεία αποστολής αποθηκεύονται για χρήση σε μελλοντικές παραγγελίες και για τον υπολογισμό μεταφορικών στις αναζητήσεις σας. Μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τις διευθύνσεις σας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Εφόσον το επιλέξετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για μελλοντικές συναλλαγές. Σε αυτήν την περίπτωση, τα στοιχεία θα αποθηκευτούν με ασφαλή τρόπο σε αδειοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών.

Analytics & Cookies

 • Τι είναι:
  Ορισμένοι συνεργάτες του dialehti.com χρησιμοποιούν τη λειτουργικότητα Google Analytics, η οποία βασίζεται σε cookies. Κατά την μετάβασή σας από το dialehti.com σε ένα συνεργαζόμενο κατάστημα που έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία Google Analytics, εφόσον έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για τα cookies στο dialehti.com, μεταδίδονται στο Google Analytics  στοιχεία περιήγησης για την συνεδρία και τις τυχόν αγορές σας στο συγκεκριμένο κατάστημα. Υπογραμμίζεται ότι δεν απαιτείται επιπλέον, δεύτερη συγκατάθεσή σας ως προς τη χρήση του Google Analytics, μέσω (και) της ιστοσελίδας του εκάστοτε εμπόρου, εφόσον έχετε δώσει συγκατάθεση για τα cookies στο dialehti.com.
 • Πώς να εξαιρεθείτε:
  Για να μην συμμετέχετε στη συλλογή στοιχείων περιήγησης και ακόλουθη εξαγωγή στατιστικών μέσω του Google Analytics, αρκεί είτε να μην συγκατατεθείτε εξαρχής στα cookies στο dialehti.com, είτε να τροποποιήσετε τυχόν ήδη δοθείσα συγκατάθεσή σας στο dialehti.com για το μέλλον, στο κάτω μέρος της πολιτικής cookies του dialehti.com. Εκεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποια ακριβώς cookies χρησιμοποιούμε εμείς και οι συνεργάτες μας στο πλαίσιο του Google Analytics.
 • Σκοπός:
  Ο σκοπός λειτουργίας του Google Analytics είναι η παραγωγή αναλύσεων και στατιστικών πωλήσεων με άξονες το προϊόν και την εκάστοτε κατηγορία. Αυτό βοηθά τόσο εμάς να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες μας. Για το λόγο αυτό των κοινών σκοπών και μέσων επεξεργασίας, και μόνο ως προς τα στοιχεία του Google Analytics που περιγράφονται και παρακάτω, θεωρούμαστε από τη νομοθεσία ως Υπεύθυνοι Επεξεργασίας.
 • Τι καταγράφεται:
  Τα γεγονότα περιήγησης που καταγράφονται και μόνο εφόσον ο χρήστης έχει προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή του για τα cookies στο dialehti.com οι επισκέψεις σε σελίδες, η αγορά συγκεκριμένων προϊόντων και αναλυτικά στοιχεία αυτής (αριθμός παραγγελίας, ποσό, προϊόντα, τρόπος πληρωμής, μεταφορικά κλπ.), η χρονική στιγμή περιήγησης, η διεύθυνση IP, στοιχεία που αφορούν στην εκάστοτε συσκευή (όπως η έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η σύνδεση μέσω app ή web, η έκδοση του προγράμματος περιήγησής), καθώς και τυχόν αναγνωριστικά/ λέξεις-κλειδιά βελτίωσης της υπηρεσίας (meta-tags). Τα παραπάνω συνδέονται με ένα τυχαίο αναγνωριστικό χρήστη ή/ και παραγγελίας, από τα οποία δεν προκύπτει ευθέως ταυτοποίηση του χρήστη για το dialehti.com.
  Οι πληροφορίες ενός χρήστη που λαμβάνουμε με τον παραπάνω τρόπο, ενδέχεται να συσχετιστούν ευθέως με τον Google λογαριασμό του εν λόγω χρήστη ( dialehti.com username), μόνο κατόπιν δικής του ειδικής ενέργειας (π.χ. «Αποθήκευση παραγγελίας μου στο dialehti.com»).
  Κατά τα λοιπά, τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του Google Analytics, ενδέχεται να θεωρηθούν προσωπικά δεδομένα από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, καθώς δύνανται θεωρητικά να ταυτοποιήσουν ένα χρήστη (παρότι δεν τον ταυτοποιούν ευθέως). Για το λόγο αυτό, πιστοί στις αξίες μας για τη μέγιστη προστασία των χρηστών μας, αντιμετωπίζονται από εμάς σε κάθε περίπτωση και στο σύνολό τους ως προσωπικά δεδομένα και εφαρμόζουμε ως προς αυτά όλα τα ενδεδειγμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας.
 • Πόσο τα κρατάμε:
  Τα cookies που χρησιμοποιούνται για την συλλογή στοιχείων περιήγησης εν όψει της λειτουργικότητας Google Analytics, διαγράφονται σε σύντομο χρονικό διάστημα (σε 30 ημέρες), σύμφωνα και με τις κοινώς αποδεκτές πρακτικές του sales acquisition, δηλαδή της αναγνώρισης μίας επίσκεψης ή/και αγοράς σας σε ιστοσελίδα συνεργάτη, ως δικής μας παραπομπής. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται για μία περίοδο το πολύ δύο (2) ετών και κατόπιν ανωνυμοποιούνται (δεν θεωρούνται, δηλαδή, πλέον προσωπικά δεδομένα από τη νομοθεσία) και παραμένουν ως στατιστικά στοιχεία στα συστήματα του dialehti.com. Στο πλαίσιο αυτό, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες δημόσια για να δείξουμε τις τάσεις όσον αφορά τη γενική χρήση των υπηρεσιών μας.
 • Με Ποιους τα Μοιραζόμαστε:

Τα προσωπικά δεδομένα σας, συλλέγονται και γίνονται αντικείμενο περαιτέρω επεξεργασίας από τις εξουσιοδοτημένες για αυτό ομάδες του dialehti.com, με πλήρη σεβασμό στην ιδιωτικότητά σας. Στο πλαίσιο της παροχής των Υπηρεσιών μας, αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι οι ακόλουθες κατηγορίες συνεργατών μας:

 • Πάροχοι υπηρεσιών ανάλυσης και μέτρησης επιδόσεων της ιστοσελίδας ή του app μας, όπως η Google, πάροχοι υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων όπως η SoftOne, η Microsoft και η Amazon, πάροχοι τηλεφωνικών λύσεων, όπως η Avaya και η Sangoma Technologies, πάροχοι κοινωνικών δικτύων όπως η Facebook, καθώς και πάροχοι διαδικτυακών χαρτών όπως η MapBox. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να διαβιβαστούν εκτός Ευρωπαϊκού Χώρου και ιδίως στις ΗΠΑ από τις εταιρίες αυτές, παρότι η σχετική αποθήκευση των δεδομένων γίνεται κυρίως στην Ε.Ε.
 • Πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών, όπως η Everypay.
 • Πάροχοι υπηρεσιών δικτύων δεδομένων για τη διασύνδεση των υποδομών μας με το internet.
 • Συνεργαζόμενα καταστήματα, στο πλαίσιο διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας, διευθέτησης κάποιας διένεξης ή ερωτήματος.
 • Συνεργαζόμενες εταιρίες courier, στο πλαίσιο παράδοσης της παραγγελίας σας.
 • Συνεργαζόμενες εταιρίες τεχνολογικών λύσεων επικοινωνίας, όπως η Survey Monkey, SendGrid, Nexmo, Bulksms, Twilio, Gleam, Zendesk, Intercom, στο πλαίσιο της διαχείρισης της εισερχόμενης και εξερχόμενης επικοινωνίας μας μαζί σας. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να διαβιβαστούν εκτός Ευρωπαϊκού Χώρου και ιδίως στις ΗΠΑ ή/και την Αυστραλία από τις εταιρίες αυτές, παρότι η σχετική αποθήκευση των δεδομένων γίνεται κυρίως στην Ε.Ε.
 • Συνεργαζόμενη εταιρία παροχής υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, Webhelp.
 • Λοιπές κατηγορίες συνεργατών στους οποίους ενδέχεται να απαιτηθεί κατά περίπτωση η διαβίβαση των δεδομένων στο πλαίσιο της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας.
 • Οι αστυνομικές αρχές και οποιαδήποτε άλλη διοικητική, δικαστική ή δημόσια αρχή ή γενικά νομικό ή φυσικό πρόσωπο προς το οποίο ενδέχεται βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης, να απορρέει σχετική υποχρέωση ή δικαίωμα του dialehti.com να ανακοινώνει τέτοια δεδομένα.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα σχόλια που δημοσιεύεις ή οι αξιολογήσεις που κάνεις στο dialehti.com, είναι δημόσια ορατά τόσο στην ιστοσελίδα/app του dialehti.com, όσο και σε ιστοσελίδες ορισμένων συνεργαζόμενων καταστημάτων και άρα οποιοσδήποτε άλλος επισκέπτης αυτών των ιστοσελίδων μπορεί να τα διαβάσει.

Πόσο Καιρό τα Διατηρούμε

H Εταιρεία διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών του για όσο χρόνο αυτοί διατηρούν το λογαριασμό τους. Τα προσωπικά δεδομένα των μη εγγεγραμμένων χρηστών που προκύπτουν από τη διάδρασή τους με τις Υπηρεσίες μας, διατηρούνται για μια περίοδο το πολύ δύο (2) ετών μετά από την τελευταία τους επίσκεψη στην ιστοσελίδα του dialehti.com.

Τα στοιχεία των ηχογραφημένων κλήσεων που τεκμηριώνουν κάποια συναλλαγή ή τροποποίηση αυτής, θα διατηρούνται για μία περίοδο το πολύ έξι (6) μηνών.

Κατά τα λοιπά, μετά το πέρας της περιόδου διατήρησης ή εάν κάποιος χρήστης ζητήσει τη διαγραφή του λογαριασμού ή των στοιχείων του και δεν εκκρεμεί κάποια δικαστική διένεξη ή άλλη αμφισβήτηση ή έννομο συμφέρον που να απορρέει από τη χρήση των Υπηρεσιών μας τα δεδομένα του θα διαγράφονται το συντομότερο δυνατόν ή θα ανωνυμοποιούνται.

Στοιχεία Επικοινωνίας Προσωπικών Δεδομένων

Για οποιοδήποτε απορία, διευκρίνιση ή αίτημά σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνείς με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων της Εταιρεία, 

Υπόψιν: κας Διαλεχτής Καραμπουναρλή

Μέσω e-mail: info@dialehti.com